Over ons

Wij zijn Freerk  en Lynke Reitsma. Zelf hebben we een groot gezin maar plaats genoeg in ons hart voor nog heel wat kinderen erbij. Samen met Fokalien, Tjitske, Baukje en Suzanne runnen wij Kinderopvang Garyp. Lynke heeft ruim 16 jaar ervaring opgedaan bij de dagopvang van een grote organisatie. Ze heeft de opleiding voor Pedagogisch medewerker succesvol afgeronden heeft haar altijd bijgeschoold door middel van vele trainingen op het gebied van de kinderen.Samen met haar collega's runnen ze de dagopvang. Fokalien heeft ook ruime ervaring met jonge kinderen en staat behalve op de dagopvang ook op de peuteropvang. Tjitske, Baukje en Suzanne zijn onze vertrouwde invalkrachten  
Samen zijn we een goed team waarbij ieder zijn eigen unieke kwaliteiten heeft.       

                                                                                                                                                                    DSC 0371                                                  

Waar we begonnen zijn in de aanbouw achter in onze achtertuin zijn we inmiddels verhuisd naar een grotere en mooiere locatie voor de kinderen. Hier kunnen we gebruik maken van twee verschillende ruimtes. 'S morgens hebben we de groep al opgesplitst in een peutergroep en een babygroep. Op deze manier kunnen we als het nodig is de kleine kinderen van de grote kinderen scheiden. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij verdient. Zo kunnen we professionele en vertrouwde opvang bieden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Binnen de structuur van een veilige en warme omgeving gaan we zoveel mogelijk uit van de mogelijkheden van het kind.

Wij bieden:

  • Een vaste leidster die een stabiele factor is op de groep
  • Buiten ontdekken en spelen in een natuurlijke omgeving
  • Samen spelen, opgroeien in een sociale omgeving
  • Stimuleren van de mogelijkheden van het kind
  • Bij de kleintjes gaan we zoveel mogelijk uit van het persoonlijke schema

Wij zijn een erkend en geregistreerd kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Onze opvang voldoet aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Dit houdt in dat er o.a. zorgvuldig gekeken wordt naar de Veiligheid, Hygiëne, Pedagogische plan, en Leidster-kind ratio.

Natuurbeleving vinden we erg belangrijk. Dit betekent dat de kinderen bij ons veel buiten zijn en door de natuurlijke inrichting van onze speelweide de natuur leren beleven. Samen steentjes, takjes of blaadjes zoeken, in het zand een geul maken voor water, over heuveltjes klimmen en rollen etc.
Bij ons krijgen alle kinderen de aandacht die ze nodig hebben en verdienen. We hanteren een vast ritme voor de grotere kinderen en voor de baby's bieden we zorg op maat.

Verdere informatie kunt u vinden in ons pedagogische beleidsplan. Hierin staat ook alle informatie die u verder nog wil weten over beleid, ziekte en huisregels.

Copyright ©2019 Kinderopvang Garyp | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk