Flexibele opvang

U kunt bij ons flexibele uren afnemen, dit betekend dat onze haal en brengtijden erg flexibel zijn. Behalve de peuteropvang. Dit zijn wel standaard uren. Daarbuiten kunt u zelf bepalen hoeveel uren u per maand afneemt. Deze uren kunnen vast zijn of flexibel. Bij flexibel vult u de tijden zelf in ons systeem. Zodat voor ons duidelijk is wanneer u kind precies komt. U kunt tot maximaal één week van te voren doorgeven wanneer u kind komt. Dit in verband met onze planning. Neemt u vaste dagdelen af dan kunt u deze ook heel gemakkelijk ruilen voor andere dagen. We proberen zo te plannen dat het voor u het gemakkelijkst werkt.  Voor de afname van uren kunt u kijken onder het kopje tarieven.

Openingstijden

Wij zijn geopend van
maandag t/m vrijdag
van 6.30 tot 18.30 uur

Tarieven

Bij ons betaalt u in principe alleen de afgenomen uren per dag. Wel wordt hiervan van te voren een berekening gemaakt zodat u vaste uren afneemt en daarom een vast bedrag per maand betaalt.

Flexibele opvang

U kunt bij ons flexibele uren afnemen, Belangrijk is dat wij van te voren  een een rooster krijgen  wanneer u kind bij ons komt.  Voor de afname van uren kunt  u kijken onder het kopje tarieven.

Pedagogisch beleid

Kinderopvang Garyp is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Bij ons is ieder kind uniek. Doordat wij een kleinschalig kinderdagverblijf zijn kunnen wij ieder kind de zorg en aandacht geven die het nodig heeft.

Buiten spelen

Kinderen spelen te weinig in de natuur, daarom spelen wij met de kinderen vanaf 3 jaar graag buiten. Lekker op ontdekkingstocht in de bosjes, de natuur beleven in al zijn elementen.

Peuterspeelgroep 'Tomke'

Onze peuterspeelgroep is een aanvulling op de thuissituatie en bied kinderen van 2 tot 4 jaar extra ontwikkelingsmogelijkheden doordat ze samen met andere kinderen spelen en activiteiten doen.

Adres

Kinderopvang Garyp
Lynke Reitsma
Gravinneloane 1i
9263 RG  GARYP

Contact

asteriskTelefonisch 06-37332822 of 's avonds 0511-461380

asteriskE-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 18.30 uur en indien langer opvang nodig heeft kan dit in overleg met de leidsters.

Copyright ©2021 Kinderopvang Garyp | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk