Buiten
spelen

Kinderen spelen te weinig in de natuur, daarom spelen wij met de kinderen vanaf 3 jaar graag buiten. Lekker op ontdekkingstocht in de bosjes, de natuur beleven in al zijn elementen. Vies worden, het ontdekken van je grenzen en ook onbezorgd spelen zonder dat je teveel beperkt worden door de grenzen van een huis of tuin, dat is het idee.

Kinderen vinden het fijn om de ruimte hebben en de ruimte is thuis of op de opvang maar al te vaak beperkt. In onze speelterrein niet, dit terrein beslaat ongeveer 2000 vierkante meter en wordt omheind met bosjes en bomen. Elke week als het mooi weer is zijn we hier regelmatig te vinden.

We  bedenken regelmatig wat anders, dit kan zijn het bouwen van een hut tot het spelen met oude autobanden of het maken van een kampvuur. Alles gebeurd onder de supervisie van ons en er worden duidelijke afspraken met de kinderen gemaakt. Voor de jongere kinderen hebben we een aangepaste versie en natuurlijk vrij spelen binnen de grenzen van het terrein. We maken  duidelijke afspraken met de kinderen waar we wel of niet mogen spelen. Wat de kinderen aankunnen en leuk vinden. Het belang van het kind staat voorop.

De jongste kinderen spelen vaak alleen bij ons op de opvang. We proberen ook hier aandacht voor  spelbeleving voorop te zetten. Hier wordt ook regelmatig met water, zand, en ander materiaal uit de natuur gespeeld en gekliederd. Vies worden mag bij ons!

Adres

Kinderopvang Garyp
Lynke Reitsma
Gravinneloane 1i
9263 RG  GARYP

Contact

asteriskTelefonisch 06-37332822 of 's avonds 0511-461380

asteriskE-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 18.30 uur en indien langer opvang nodig heeft kan dit in overleg met de leidsters.

Copyright ©2021 Kinderopvang Garyp | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk