Buiten
spelen

Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen veel buitenspelen hebben we onze tuin hierop ingericht. Lekker op ontdekkingstocht in de bosjes, spelen met zand en water, ook de kleintjes kruipen op het gras, de natuur beleven in al zijn elementen. Vies worden, het ontdekken van je grenzen en ook onbezorgd spelen zonder er op te hoeven letten dat je vies wordt, dat is het idee.

Kinderen vinden het fijn om de ruimte hebben en leren veel van bewegen, dit stimuleerd namelijk de verbindingen in je hersen. Buiten onze eigen tuin om gaan we ook regelmatig op pad met de kinderen.

We  bedenken regelmatig wat anders, dit kan zijn het bouwen van een hut tot het spelen met oude autobanden of het maken van een kampvuur. (alleen bij de oudsten) Ook doen we regelmatig spelletjes. 

In de zomer kan het zijn dat we onze heel dagschema ook buiten draaien want alles wat je binnen kan doen kan ook buiten. We gaan regelmatig picknicken, zwemmen en andere buiten dingen doen. 

Adres

Kinderopvang Garyp
Lynke Reitsma
Gravinneloane 1i
9263 RG  GARYP

Contact

asteriskTelefonisch 06-37332822 of 's avonds 0511-461380

asteriskE-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 18.30 uur en indien er langer opvang nodig is kan dit in overleg met de leidsters.

Copyright ©2022 Kinderopvang Garyp | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk